Ett riktigt hållbart julklappstips!

Vi närmar oss jul och vad kan vara bättre än att ge bort en present som beskriver hur framtiden kan bli mer hållbar. I boken berättar vi om vad hållbarhet innebär. Hur vi kan uppnå målen i Klimatavtalet och Agenda 2030. Och på vilket sätt var och en av oss kan göra aktiva val för att bidra till en ljusare framtid.

Vill du vara med och driva på den hållbara utvecklingen i samhället?

Boken ”Hållbara affärer” är en lättläst och pedagogisk bok som kan läsas av alla. Den ger en övergripande bild av vad hållbarhet handlar om och vilka i samhället som bär ansvaret för att omställningen ska bli verklighet. Vi kan alla bidra genom de olika roller vi har som individer: i vår yrkesroll, som konsument, som förälder och som vän. Nästa år är det val och då kan vi påverka genom vår röst.

Boken är skriven i positiv anda och svarar på frågor som:

  • Vad handlar hållbarhet om?
  • Hur gör man för att hållbarhet ska bli en naturlig del av samhället och företagen?
  • Lönar det sig med hållbara företag?

Du får också träffa företagsledare från 14 företag inom olika branscher som kommit långt i sitt hållbarhetsarbete, och hur det hjälpt dem att nå framgång, bland andra ABB,
Filippa K, Tesla och Vasakronan.

Den perfekta läsningen för alla som både vill göra gott för världen och bidra till att skapa lönsamma och konkurrenskraftiga företag.

Boken finns att köpa på:

Adlibris       Bokus          CDON

Om Gunilla Östberg

Konsult i hållbar utveckling, styrelseledamot och bloggare Östbergs Consulting AB
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *